...

2010-10-21 13:51:05     Allmänt    [ 0 kommentarer ]


Underbar musik är MYCKET bättre än fysikplugg. Attans Joanna, du skulle ju ha en pluggdag idag....Hej fredag, hej fysikprov, hej panik;)

Make a wish

2010-10-20 16:29:46     Allmänt    [ 0 kommentarer ]



Timmar, dagar och veckor går och snart är det 1 december vilket betyder min födelsedag. Denna gången fyller lilla jag 18 år...jag kan verkligen inte fatta det. Jag blir myndig, får gå ut, ta körkort och man kan nästan säga att jag går från barn till vuxen. Konstigt nog känns det inte som denna födelsedag kommer vara annorlunda. Jag har som vanligt gjort en liten önskelista och det på bilden ovan är vad jag önskat mit hittills. Visst känns det häftigt att bli 18 men jag tror ändå inte jag kommer känna någon stor skillnad;)

Pannkaka

2010-10-18 12:23:28     Allmänt    [ 0 kommentarer ]

bild från kalasgott

Hellu!
Nu har jag precis ätit en kalasgod lunch..pannkakor med grädde, sylt och lite glass..MUMS! Tog ingen bild så sökte runt lite på google och försökte hitta en fin bild. Gick även in på weheartit men det är ju en amerikansk sida så när jag skrev in pancakes som sökord kom det bara upp en massa bilder på amerikanska pannkakor med sirap. Oj vad intressant för er att veta, haha!

Imorse när jag kom till skolan hade jag helt missat att biotekniken var inställd så där stod jag två timmar för tidigt. Visste inte vad jag skulle göra men då kom jag på en lysande idé. Att sitta i skolan och vänta på nästa lektion utan att få nått gjort kändes lite onödigt så jag bestämde mig för att plugga fysik. Japp, jag gick och satte mig i tysta biblioteket och jobbade igenom nästan alla uppgifter till kapitel ett, wiho! Nu har jag bara kvar kapitel två också och det fattar jag nada av men jag kan iallafall mer fysik nu än när jag vaknade imorse;)

Skolfoto

2010-10-17 12:59:40     Allmänt    [ 0 kommentarer ]


Happy Sunday!
Jag sitter och funderar på om jag ska behålla porträttkorten och det färgade klassfotot eller om jag ska nöja mig med skolkatalogen. De två sista åren har jag bara köpt skolkatalogen och det räcker faktiskt gott och väl. MEN jag ska nog skaffa mig ett nytt pass snart och då kanske man kan använda de små porträttfotona istället för att ta ett kort hos polisen, hmm får nog ta och kolla upp det där...

Zara

2010-10-14 13:32:09     Fashionlover    [ 0 kommentarer ]


Jag önskar ofta att vi hade Zara i Jönköping för de har så himla fina saker. Jag vill ha allt på bilden ovan^^

Spain

2010-10-14 12:45:31     A lot on my mind    [ 0 kommentarer ]



Älskade bror<3

Sovmorgon och en lektion var precis vad jag behövde idag. När jag kom hem la jag mig och kollade på tv och vilade. Tanken var att jag skulle plugga fysik men det är så svårt och så tråkigt! Provet är nästa fredag så  jag hoppas jag hinner få in nått i skallen innan dess;) Mamma är i Stockholm idag på någon kurs men hon kommer hem imon igen. Då ska vi hyra Dear John och det ska bli så mysigt att se den, verkar vara en riktig lovestory:)

Tänk att det är höstlov om bara en och en halv vecka och då åker jag till Spanien. Det ska bli så kul och det känns välbehövligt måste jag säga. Att bli brun skadar ju inte heller;)

Puss♥


Magic moment

2010-10-10 11:39:59     Allmänt    [ 0 kommentarer ]


Man fick ju bara höra lite när Alice sjöng första gången men nu fick jag höra hela sången. Hjälp vad hon är braaa!

Din påse

2010-10-10 11:26:07     Allmänt    [ 1 kommentarer ]


Vilken rolig grej!
Jag läste på en blogg att man kunde vara med i Malacos godistävling. Det går ut på att man ska designa sin egen godispåse, döpa den och bestämma färg smak och form på godisbitarna i påsen. Självklart ville man ju testa detta så jag ar precis designat en ljusrosa godispåse med namnet sötsomsocker och i den valde jag att ha smakerna jordgubb, tuttifrutti, hallon, kiwi och melon. Formerna på godisarna fick vara hjärtan, bär och sköldpaddor;)

VINTER VIT

2010-10-07 15:05:52     Love for food    [ 1 kommentarer ]



Som ni säkert vet så lanserar Marabou varje vinter en ny smak så kallad limited edition och i år kommer det bli en smak som jag väntat på vääldigt länge. Marabou vintervit är en vit chokladkaka med smak av vanilj..kan det bli mycket bättre? Den ska  komma ut i butik vecka 42 men jag vet några som redan hittat den i butik. Undra om jag också är lika lyckligt lottad?! 

Autum

2010-10-07 14:11:22     Allmänt    [ 0 kommentarer ]


Nu är hösten verkligen här!
Imorse när jag satt och åt frukost hade jag tända ljus och regnet smattrade mot rutan. Rikstigt mysigt var det faktiskt men när jag sedan insåg att jag skulle åt i regnet var det inte lika mysigt längre. Bara någon minut innan bussen skulle gå kom jag på att ett paraply vore ganska bra men självklart är vårt paraply stort som ett parasoll så det kunde jag ju inte ha med mig till skolan. Ne, istället fick jag ta pappas regnbyxor då jag inte hittade mina. Haha, hjälp vad stora de var. Jag fick vika upp nertill ett antal varv och dessutom fick jag gå och hålla i dem så de inte skulle åka ner. De som såg mig fick sig nog ett riktigt gott skratt men det bjuder jag på;)

Puss

Mys i höstrusket

2010-10-07 13:37:54     Allmänt    [ 0 kommentarer ]


Halvsuddig bild men ni kan nog se hur mysigt jag har det nu ändå hoppas jag:) Doftljus, chokladboll och senaste avsnittet av Glamour räddar denna dag;)

Kanelbullens dag

2010-10-04 13:22:14     Love for food    [ 0 kommentarer ]


Hejsan hoppsan!
Nu var det ett tag sen jag skrev men förra veckan var jag hemma från skolan hela veckan och mådde inte alls bra så jag hade inte  så mycket att skriva om. Idag var jag däremot i skolan och det var skolfotografering. Det gick väldigt fort och jag tror inte jag hann fatta att de verkligen tog. Jag trodde att de skulle ta några testbilder först och att det var därför det gick så fort men icke sa nicke. Nej, efter tre snabba blixtar så var det färdigt. Jaja, det är väl inte hela världen men visst skulle det vara kul att bli liite bra nu när det är sista året i gymnasiet och sista gången man är med i en skolkatalog;)

Idag i skolan tyckte jag allt att det doftade lite kanelbulle och jag såg en massa elever som gick runt och åt kanelbullar. När jag sedan hade slutat såg jag att några killar stod och bjöd på kanelbullar utanför matsalen. Då kom jag på att det är den fjärde oktober idag vilket betyder att det är kanelbullens dag. Jag har aldrig firat med att äta kanelbullar just den fjärde oktober, jag äter när suget faller in istället;) Brukar ni äta kanelbullar på kanelbullens dag?

Puss