Macarons

2010-04-29 16:11:38     Love for food    [ 2 kommentarer ]


Hej alla glada!
Idag är det vår i luften och därför är jag superglaad:) Satt och funderade lite på igår om man skulle våga sig på att göra macarons men det verkar lite svårt. Jag kanske har helt fel, har ni testat? Fina små saker blir det iallafall;)

Ikväll blir en supermysig kväll för jag och mamma ska kolla på Avatar, tjejmys på hög nivå^^
Puss

HV

2010-04-28 16:50:51     Allmänt    [ 2 kommentarer ]


Gäsp!
Här sitter jag i min lilla soffa och halvsover. Blir alltid lika slö efter ett varmt bad så jag får skylla mig själv lite^^ Snart ska mamma och pappa åka ner till stan där HV kommer vara ikväll. Jag stannar nog hemma för anar att det kommer vara så fullt med folk så man inte kan se nått ändå:) Jag nöjer mig med att sitta och tänka på hur sjukt glad man blev i lördags när de vann, de är faktiskt bäst när det gäller^^

Idag efter skolan hade mamma en liten present till mig....Avatar. Åh, jag älskar verkligen den filmen:D
Puss♥

Smoothie

2010-04-27 17:33:42     Love for food    [ 1 kommentarer ]



Smoothie är bara ett måste på sommaren och det är så enkelt att göra. Mixa lite bär, is, yoghurt m.m och sen är det bara att hälla upp i ett fint glas. Tänk att något så enkelt kan vara så gott!

Puss 

S H O P P I N G

2010-04-24 13:06:31     Fashionlover    [ 7 kommentarer ]


Jisses villet shoppinghumör jag var på idag då^^ Jag började med att gå in på Gina tricot för att leta efter en sån där röd baseball jacka men dem var såklart slut:( Istället hittade jag den supersnygga nitväskan på bilden ovan och en ljusgrå "halvjacka" för 99 kr. Efter jag var klar på gina gick jag till HM och hittade en supersnygg jeanskjol och en blommig kofta. Jag fick lägga unndan allt för pengarna på kortet var så slut så jag mötte upp mamma på Åhlens (där jag förövrigt hittade ett par prickiga nylonstrumpbyxor) och så hängde hon med mig runt till de affärer där jag lagt undan saker och betalade, så snäll är hon min mamma:)^^

Nu har vi precis ätit mammas supergoda kålpudding med lingonsylt och jag funderar på att städa lite i mitt rum...
Puss♥

Picknick

2010-04-22 17:49:33     Allmänt    [ 10 kommentarer ]


Åh, vad sugen jag blev på att gå på picknick helt plötsligt. Tänk vad mysigt att sitta på en äng full av blommor med en söt liten korg med gott fika och en kompis vid sidan att skratta med, kan det bli bättre? Jo, varmt ska det ju vara också så man kan ligga och sola. Snälla sommar kom NU!

Puss♥

Neeeeej

2010-04-21 16:40:38     Fashionlover    [ 10 kommentarer ]

Neeeeej, neeej, neeeeeeeeeeeeeej!
Det snöar ute och snart är det maj som ska betyda sista vårmånaden...vad är detta? Just nu vill jag bara packa väskan, lämna alla läxor, lämna kalla Sverige och åka till ett varmt land. Thailand, Hawaii, Spanien, det spelar faktiskt ingen roll bara jag får sola  och bada^^

Här i bloggen ska vi inte ha vinterstämning så istället bjuder jag på 6 våriga nyheter från Topshop:)
Puss♥

Funny day

2010-04-20 16:02:01     Fashionlover    [ 1 kommentarer ]

Hej alla glada:)
Äntligen är tisdagen överstökad och för en gångs skull så var spanska lektionen superrolig, haha^^ Vi skulle spela in en nyhetssändning och de första två meningarna tog ca 20 minuter att spela in. Vi skrattade hela tiden men till sist fick vi ihop en hyfsad nyhetssändning:)  

Spetstoppen ovan kommer från Asos för er som undrar^^
Puss♥

L A C E

2010-04-19 19:40:43     Fashionlover    [ 2 kommentarer ]


Många verkade gilla spetsklänningen några inlägg längre ner så jag fortsätter på det temat;) Denna är säkert fin på många men jag skulle nog inte köpa den själv tror jag inte. Hursomhelst så är den från Modekungen.

Ögonen börjar gå lite i kors nu efter en lång och intensiv dag så det blir nog sängen snart, haha^^ Imon väntar kemiprov och utvecklingssamtal.

Puss

T V K V Ä L L

2010-04-18 16:02:53     Allmänt    [ 0 kommentarer ]


Söndag=filmdag! Japp, först är de Desperate Housewives sen är det Greys Anatomy och sist men INTE minst Gossip girl. Det kan inte bli bättre för mig som är förkyld och lite småhängig:)

Vilken serie av dessa tre gillar ni bäst? Jag gillar Gossip girl^^
Puss♥

S P E T S ♥

2010-04-17 16:29:26     Allmänt    [ 9 kommentarer ]



Denna är såå fin:)

p l å n b o k

2010-04-17 10:22:26     Fashionlover    [ 1 kommentarer ]


Äntligen helg!
Jag har varit uppe och duschat, pluggat kemi, gjort mig iordning och ätit frukost så nu har jag hela dagen kvar att göra roliga saker. Lite senare idag ska jag och Jeppe hitta på nått kul men fram tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på..kanske ta en runda ner till stan?! Har iallafall lagt undan en jättefin nitväska på ginatricot som jag tror jag ska köpa:) Behöver en plånbok också och de på bilden ovan är så fina:)

Puss


F L O W E R

2010-04-14 13:55:07     Fashionlover    [ 0 kommentarer ]


Åh, vilka sommarkänslor man får av dessa saker!

4 Ö N S K N I N G A R

2010-04-13 16:05:05     Allmänt    [ 2 kommentarer ]


Om jag fick önska mig fyra saker just nu så skulle det vara:

♥ Sitta på piren eller vid kanalen med en god glass i handen och sola.
♥ Att de svenska jordgubbarna börjar säljas.
♥ Att alla fina blommor börjar blomma.
♥ Att Eclipse kan komma på bio NU;)

Vad önskar ni er?
Puss

S H O E S

2010-04-12 19:28:37     Fashionlover    [ 3 kommentarer ]


Värme, blommor, fågelkvitter, sol och mönstrade tunna skor...det hör våren till tycker jag:) Dessa ovan är alla fina och superbilliga, ballerinaskorna är från H&M och de andra är från dinsko.

Nu sitter jag och lyssnar på New moon musik och försöker slappna av. Det var helt underbart att komma hem idag och hoppa i badet och sola lite och drömma mig bort lite^^

Puss♥

M A T K O N S T

2010-04-11 13:38:30     Love for food    [ 1 kommentarer ]


Martha Stewart är bara så duktig. Hittade en länk till hennes hemsida och visste knappt vem hon var men blev ganska imponerad av alla fina saker hon gör, ätbar konst helt enkelt;)

B I K B O K

2010-04-11 13:04:30     Allmänt    [ 0 kommentarer ]


Hellu:)
Jag är nyss hemkommen från a6 där jag inhandlade två collegeblock, ett rutigt och ett randigt. Jag fick ett sött rutigt och ett rosa randigt plus en urgullig penna för 40 kr:D Innan jag åkte hem sprang jag in till bikbok och såg en massa fint, bland annat det på bilden ovan:)

Trevlig söndag!
Puss♥


V Å R

2010-04-10 12:55:14     Allmänt    [ 4 kommentarer ]


Wiee, det är vår i luften!
Idag när jag gick ut kunde man nästan känna doften av vår fast kylan är fortfarande kvar. Om bara den kunde försvinna också så skulle allt vara helt perfekt. Påsklovet börjar gå mot sitt slut och jag har verkligen haft ett superduperlov;) Först Sälen med la familia och sen hem och träffa kompisar:)

Puss

E C L I P S E

2010-04-08 10:11:27     Allmänt    [ 7 kommentarer ]


God morgon!
Idag vaknade jag upp som en liten piggelin för gårdagen var så lyckad:D Den började med bio med kusinen och det var jättemysigt. Dock var det inte lika kul att behöva gå fram och sitta på den första raden för att kunna se textremsan, haha^^ (neeeej, kom på nu att jag glömt sätta i linserna idag igen, måste göra det när jag går härifrån) Efter bion tog jag bussen hem och på bussen mötte jag Mirre som hade en väldigt fin väska:) Väl hemma hade mamma gjort en supergod fläskpannkaka som vi åt och efter det åkte jag och fikade med Lina:D Haha, där hände lite roliga saker men fikat var gott;) Efter fikan åkte jag och Lina hem och kollade på New moon och hockey. Ja, det var min gårdag det;)

Efter att ha kollat på New moon igår började jag längta jättemycket efter att Eclipse ska komma ut:)

I´m up

2010-04-07 09:15:43     Fashionlover    [ 4 kommentarer ]



I´m up och har varit det ett bra tag;)
Jag har hunnit med lite biologiplugg, lekt lite i photoshop och ätit frukost:) Om tre timmar hämtar kusinen mig och då ska vi gå på bio. Hon kunde inte ikväll så det fick bli ett tidigt biobesök istället:P

När man kom hem från Sälen kändes det verkligen som våren kommit och på vår gräsmatta finns inte en enda gräsfläck, wiee! Nu väntar jag bara på lite mer värme sen gömmer jag undan alla vinterkläder och tar fram ALLA vårsaker..längtar:D

Puss♥

S K I D O R

2010-04-03 13:21:13     Fashionlover    [ 0 kommentarer ]


Hej alla söta♥
Imorse vaknade jag av att Jeppes larm ringde klockan halv åtta och då var det dags att åka till skidbacken. Hela familjen åkte några roliga åk sen skulle Jeppe bort till hopp parken i Tandådalen. Då nöjde jag mig för mina fingrar och tår var som istappar^^

Nu är jag hemkommen från våffelstugen där jag åt en god, nygräddad våffla.
Hoppas ni har en fin påskafton!
Puss

Back to winter

2010-04-02 13:54:22     Allmänt    [ 0 kommentarer ]



Hej!
Nu är familjen i vår stuga i Sälen och jag är precis hemkommen från fågelboet där vi åt lunch. Så himla mysigt litet ställe måste jag säga! Snö har vi också så i morse åkte jag, mamma och pappa lite längdskidor för vi har glömt mina slalomskidor hemma. Så typiskt, men vi ska åka bort och hyra skidor och pjäxor så att jag kan åka lite på förmiddagen imorgon:)

Hoppas ni har det bra!
Glad Påsk:)