Soon

2010-03-31 14:20:58     Fashionlover    [ 6 kommentarer ]

Snart påsklov och snart är Jeppe hemma:):):) Åh, vad jag har saknat honom! Han skulle ta bussen nu vid tre så han är nog hemma runt fem:) Nu blir det snart fika hoss farmor så mamma är lite stressad för hon ska packa, laga mat m.m för imorgon åker vi till Sälen.

Nehepp, nu måste jag skynda mig för mamma ropar:D
Puss♥

Fysik

2010-03-29 17:19:38     Fashionlover    [ 2 kommentarer ]

asos,nelly

Det är vår i luften men ändå går jag runt med min vinterjacka för det är faktiskt kallt ute. Conversen har däremot varit framme några dagar denna månad men jag längtar såå tills jag kan ha dem varje dag;)

Idag i skolan har det pluggats matte, räknats fysik och sen fick vi tillbaka fysikprovet. Haha, våran klass är kanske inte världens bästa klass i fysik om man säger så men vi klarar oss ändå;)

Nu ska jag bada...puss♥

Easter

2010-03-28 16:34:53     Allmänt    [ 0 kommentarer ]


Nu är det påsk och snart är det påsklov:) Jag har redan fått påskstämning då mamma påskpyntade förrförra veckan och jag fick ett litet sött påskägg:) På torsdag åker vi till Sälen där det ska mysas på hög nivå. Vi ska åka lite skidor, fika, bada i jacuzzin, kolla film, grilla korv i backen och en massa annat:) Har saknat Jeppe sååå mycket nu men snart är han hemma:)

Puss♥

Carlshamns gör det enkelt!

2010-03-27 16:24:28     Love for food    [ 2 kommentarer ]

Mums!
Allt från Carlshamns går så himla fort att göra. Tänk american pancakes som jag tycker verkar lite svårt att göra och så finns det färdigt på påse, kan ddet bli enklare?! Fast jag tror nog ändå att det är godare med helt hembakat och lagat, vad tror ni?;)

På stan innan idag hittade jag ett par mörkblå chinos men jag letar fortfarande efter ett flätat läderskärp. Har för mig att det funnits på H&M innan men jagg letade där idag och hittade inget. Istället hittade jag ett sött blommigt linne men jag köpte det inte:P

Nu ska jag kika runt lite bland olika bloggar.
Puss

Myseftermiddag

2010-03-27 08:56:43     Allmänt    [ 0 kommentarer ]


Från topshop

Igår efter provet åkte jag hem en kort stund och sen gick jag till Lina för att fika med henne och Lovisa, supermysigt! Det blev mycket skratt och en toppen eftermiddag helt enkelt;)

Idag ska jag åka en sväng till stan nu vid tio och se om jag hittar något. Behöver en ny morgonrock och sen köper jag säkert något jag inte behöver också^^

Puss♥


L O V E

2010-03-25 14:49:16     Allmänt    [ 6 kommentarer ]


Tack mamma!
denna fina blomma stod i mitt rum idag när jag kom hem och jag blev så himla glad:)

Utan min mamma vore jag ingenting. Hon är min axel att luta sig mot när jag är ledsen, den jag berättar allt för, den som känner mig bäst, den som alltid kan trösta mig, den som får allt ont att försvinna med sin varma famn och såhär skulle jag kunna hålla på en evighet.
Jag älskar dig mamma♥

Kärlek vid första ögonkastet

2010-03-24 14:22:40     Fashionlover    [ 5 kommentarer ]



Wihoo!
Denna kom på posten idag och sitter som en smäck:D Mamma hämtade posten och när hon sa att det var ett paket till mig så anade jag att det var min bustier från topshop. Jag hade nästan trott att den inte skulle komma fram men det gjorde den ju;)


Dear John

2010-03-23 13:27:26     Allmänt    [ 11 kommentarer ]


Åh, denna filmen verkar så bra! Den har biopremiär den 5/7 och då ska jag gå:D
Handling:
En arg rebell, John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv. Det är tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt stark och Savannah lovar att vänta på John tills han har avslutat sin tjänstgöring inom armén. Men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att ta värvning igen. Under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i en annan man. När John kommer hem igen inser han Savannah är hans livs stora kärlek trots att hon är gift med en annan – och tar i och med det hans livs svåraste beslut.


Tired

2010-03-22 16:07:25     Allmänt    [ 2 kommentarer ]


Godnatt...aa jag skulle lätt kunna somna nu efter två timmars sömn inatt, inte bra! Haha, men får hoppas att jag sover gott inatt då iallafall. Hursomhelst är jag trött på vintern nu och precis efter att ha gjort detta våriga collage igår ropar mamma " Titta, det snöar". Grr, kan det inte bara bli varmt nu??! Jag vet att det inte hjälper att klaga men det känns lite bättre efteråt^^

Idag var jag helt säker på att jag inte skulle orka gå till skolan men jag reste mig upp och gjorde det ändå, tog en lektion i taget och halvsov på sista. Nehepp nu ska jag se på TV med mammsen:D

Puss♥

Would you like to taste my pie?

2010-03-21 10:35:20     Love for food    [ 4 kommentarer ]


Glad söndag!
Haha, det där lät lite knasens men det får bli bra^^ Jag har varit uppe länge och fixat med både det ena och det andra. Det är så skönt med helg och idag, som varje söndag sedan jag föddes, så ska vi äta familjemiddag och goood efterrätt som jag har gjort. Har alltid tyckt det varit roligt att göra efterätter men att laga mat är intelika kul så det lämnar jag till mamma. Haha, kom ihåg en gång när jag var typ 4 år eller nått och frågade mamma om jag fick hjälpa till och baka. Mamma trodde att allt skulle bli fel för jag var ju inte alls gammal men det slutade upp med att jag gjorde i princip allt själv och tillslut hade jag rullat många syltkakor och tryckt hål att lägga sylt i;)
Då var det syltkakor men idag blir det hallonpaj, MUMS!

Tre goda hallonpajer

1/2 dl vetemjöl
50 gram smör
1 msk socker
Fyllning:
*hallon
*tre små vitchokladkulor

In i ugnen och sen är det KLART!

Lace

2010-03-20 13:22:26     Fashionlover    [ 12 kommentarer ]


Love!
Jag älskar verkligen pastellfärger och spets. Det passar ju bra då att det är en av de största trenderna i vår:) Just nu har jag 4 spetsplagg i garderoben men fler ska det bli. Är lite avundsjuk på Bella nu som är och shoppar i Göteborg men efter påsklovet nån gång så ska jag också åka ner till Götet;)

Puss

Tårarna sprutade

2010-03-20 08:39:35     Fashionlover    [ 1 kommentarer ]

God morgon!
Filmen igår vr jättebra och framför oss satt fyra tjejer som fnittrade ihäl sig efter en lite intim scene och tårarna sputade när filmen var slut, riktigt underhållande var dom^^ Haha, det där med att gråta borde jag nog ta tillbaka då jag själv alltid sitter och gråter till lejonkungen och typ alla andra disneyfilmer;)

Nu hoppas jag på vår snart och fortsätter med mina vårinspirerande collage, me like!

Puss

Remember me

2010-03-19 16:31:30     Allmänt    [ 6 kommentarer ]


Åh, blir man inte sugen när man ser dessa sötsaker:) Haha, jag är så glad att fysikprovet är över och ikväll ska jag och Mirre på bion Remember me med Robert Pattinsson:) Äntligen fredag!



Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

I huvudrollen ser vi Robert Pattinson från biosuccéerna Twilight och New Moon.

www.sf.se

Have a nice friday♥


N A I L S

2010-03-19 09:24:01     Allmänt    [ 2 kommentarer ]



Såhär fina var mina naglar för någon månad sedan och de ska bli lika fina igen!


Dear school..

2010-03-18 13:05:35     Allmänt    [ 3 kommentarer ]


Bhuu för skolan just nu. Imon har vi fysikprov, engelskauppsats inlämning och labbrapports inlämning. Samtidigt kommer jag inte få den där " äntligenärdetöverkänslan". Nepp, för nästa vecka väntar ett bilogoprov, läsa ut en svenskabok, skriva om boken, engelskaglosor och nationella engelska muntligt. Vecka 13 har vi bara ett matteprov sen drar jag till Sälen, wiho^^

Okej, nu ska jag försöka glömma allt för orkar inte plugga mer idag. Istället ska jag försöka ta en dag i taget och göra denna dag till en bra dag. Nu var jag väl en liten klok tjej va?!;)

Puss♥

Jordgubbar

2010-03-17 16:55:02     Love for food    [ 9 kommentarer ]


Mums♥


Pasteller

2010-03-17 16:44:57     Fashionlover    [ 4 kommentarer ]

Allt är från topshop!

Lovely

2010-03-16 16:57:19     Fashionlover    [ 7 kommentarer ]

Hej!
Äntligen är jag hemma (okej jag Har varit hemma i snart Två timmar) från en lång skoldag. Spanskauppsatsen är skriven och nu sitter jag här och har Läxor gjort lite. Nu räcker det med ett ord för Att sammanfatta mitt mående och det är Trött! Ja, sa nu har jag pillat ihop ett litet kollage för Att slappna av lite och snart ska jag Lägga mig ute i jacuzzin, lovely ^ ^

I love my brother

2010-03-15 13:30:48     Allmänt    [ 3 kommentarer ]


Ibland vill jag bara tillbaka i tiden till när jag och Jeppe var små. Jag saknar honom väldigt mycket♥

Butterly

2010-03-15 12:06:51     Fashionlover    [ 2 kommentarer ]


Vakna..scones..promenix..dusch..göra plättsmet..åka buss..synundersökning..shoppa..åka buss..steka plättar..äta plättar och nu sitter jag här och klockan är bara tolv:) Jag älskar min ring men synd bara att den är så stor så att den trillar av på alla fingrar. Jaja, får be pappa bända in den eller nått:)

Puss♥

Gossip girl

2010-03-14 18:51:06     Allmänt    [ 3 kommentarer ]




Wihoo!
Äntligen är engelska rapporten klar, den ska bara finslipas lite:) Phuu, det har tagit den mesta tiden av denna dagen men nu ska jag unna mig att kolla på Gossip girl. Ska ni kolla?


S P E T S

2010-03-14 13:52:53     Fashionlover    [ 3 kommentarer ]


Om det är nått jag verkligen kommer ha på mig ofta och mycket i vår/sommar så är det spetskläder. Jag har ungefär en vit spetsklänning som den på bilden och den kommer användas flitigt:) Vad tycker ni om spets?

Puss♥

Ut i friska luften

2010-03-14 12:02:51     Allmänt    [ 2 kommentarer ]


God morgon var jag nära på att säga även att jag varit uppe i fyra timmar:) Jag mår lite sådär måste jag säga. I mer än en vecka nu har jag gått runt och känt mig lite förkyld, illamående och febrig. Usch, kan det inte bara försvinna nu?! Jaja, ska med mamma ut ni i den friska luften och hoppas på att det hjälper lite:)

Jag kollade inte på Melodifestivalen men fick reda på att Anna Bergendahl vann. Jag ville att Darin skulle vinna men att Anna vann var iallafall bättre än om pernilla Wahlgren hade vunnit tycker jag;)^^

N E W S

2010-03-13 17:56:10     Fashionlover    [ 1 kommentarer ]


Jag kom på att jag glömt att visa vad jag shoppat den senaste tiden. Det har blivit en skinnjacka och en tröja med djup uringning i ryggen:) Som synes på bilden så kommer allt från JC:)

Ha en trevlig lördagskväll!
Puss♥

Längtar!

2010-03-13 17:05:23     Tips & inspiration    [ 0 kommentarer ]

Details

2010-03-13 14:40:46     Fashionlover    [ 1 kommentarer ]


I think I need glasses

2010-03-13 13:25:38     Allmänt    [ 1 kommentarer ]

God morgon!
Jag vaknade för ett tag sen och har precis ätit en riktigt mumsig frukost. Det var jag faktiskt värd efter nattens mardrömmar:) Usch, jag blir jagad, nästan dödad och tillslut vaknar jag upp i panik och ropar på hjälp. Stackars pappa som kommer nerspringandes till mig och undrar hur det är, han är verkligen en räddare i nöden;)

Idag känns förkylningen lite bättre så om jag orkar ska jag ta mig en tripp till a6 och shoppa. Skulle ju egentligen gjort det igår men efter lunch på mackmakeriet kände jag hur febren började stiga. Haha, dessutom var jag på Synsam och kollade upp min syn. Innan det där testet frågade hon hur jag tyckte min syn fungerade. Bra, jag ser bara liiite dåligt sa jag. Oops, det är ett under att jag överhuvudtaget kunnat se vad som står på tavlanb då jag endast ser 40% av min fulla syn.

Detta inlägg skulle publicerats imorse men bättre sent än aldrig;)

Sommardrömmar från H&M Home

2010-03-12 13:44:17     Allmänt    [ 6 kommentarer ]

Åh, vad jag älskar H&M´s nya kuddar, riktiga sommardrömmar! De flesta skulle passa perfekt i mitt rum men jag är rädd för att jag inte har plats över till fler prylar^^ Men till er som precis ska inreda tycker jag att dessa är riktiga klipp!

Flower white and brown

2010-03-12 11:00:56     Allmänt    [ 1 kommentarer ]



Skor: Scorett
Tunika: H&M
Leggins: Kappahl


Rings

2010-03-12 10:47:21     Fashionlover    [ 2 kommentarer ]


Tänk vad mycket något så litet kan göra som t.ex. en ring. Det kanske låter töntigt men små detaljer kan lysa upp en hel outfit tycker jag:) Dessa ringar kommer från Topshop och är de inte fina?!


M Y S

2010-03-11 17:11:04     Allmänt    [ 2 kommentarer ]

Ikväll ska pappa på hockey och jag och mamsen ska ha mys med godis och filmen Prinsessa. Den har fått väldigt mycket beröm så jag hoppas den ska vara bra. Det var faktiskt ganska svårt att välja film då det fanns många bra:) En annan sak somvar kul var att hemmakväll redan fått in påskgodis så jag köpte pyttelite:)

dessa underkläder från h&m gillas:)

Puss♥

HM

2010-03-11 11:46:54     Fashionlover    [ 6 kommentarer ]


Riktigt fina saker från HM tycker jag:)
Deras nya kollektion ska tydligen ha släppts nu men när jag går in på deras hemsida hittar jag ingen the Garden collection. Hmm, antingen är det något fel på HM eller så är det jag som är en liten knasboll. Jag tippar på det sistnämnda;)

Puss♥

Breaky

2010-03-11 08:53:41     Love for food    [ 1 kommentarer ]


Torsdag idag och jag var tvungen att gå upp tidigt idag igen:) Mig gör det inget för jag är morgonpigg:) Blir man inte sugen när man ser bilderna ovan? Det blir iallafall jag även att jag redan ätit frukost, haha. Synd bara att det säkert tar lång till att ordna en sån fin frukost. Nepp, det får blir till helgen istället. Förra helgen bakade jag scones till mamma, pappa och mig som var mycket uppskattat. Om Jeppe hade varit hemma hade han blivit minst lika glad då han älskar scones. När jag tänker efter tror jag faktiskt att det var bror som bakade scones åt mig och han första gången jag åt det:) Gott är det iallafall:)

Ni får alla ha en toppendag!
Puss♥

Det är vår i luften♥

2010-03-10 13:20:24     Foto    [ 3 kommentarer ]

weheartit.com

Det är vår i luften!
Ja, nu är den påväg:) Jag skulle kunna sitta hela dagen och göra vårcollage men det hinner jag inte, tyvärr.
Någon mer än jag som längtar efter vår?:)

Puss♥

Bustier

2010-03-10 10:14:33     Fashionlover    [ 4 kommentarer ]


Nämen hej:)
Här sitter jag med en godisdoftande ansiktsmask som värmer:) Det är faktiskt riktigt lyxigt att bara ta hand om sig själv, göra hårinpackning, lägga ansiktsmask m.m. Dessutom är jag superglad då jag klickade mig in på topshops hemsida och såg att de fått in en underbar bustier. Jag kunde bara inte hålla mig så nu är den påväg hem till mig. det var ganska bökigt att betsälla men efter en timma lyckades jag lista ut hur man gjorde.

Aj, nu bränner det i ansiktet så jag måste nog tvätta bort ansiktsmasken;)
Puss♥


Pasta

2010-03-09 16:31:40     Love for food    [ 0 kommentarer ]


Enkelt men så gott!

Vårshopping

2010-03-09 08:10:35     Fashionlover    [ 3 kommentarer ]


från chicy.se

God morgon!
Nu har jag varit förkyld i mer än en vecka så snälla lilla söta förkylning gå bort NU!
Jag börjar bli ganska trött på vitlöksdrinkar, halstabletter och all annan medicine nu men vad ska man göra!?
Nog om min förkylning, om någon vecka bär det av till Göteborg för vårshopping och jag är såå taggad:D Då kommer pengarna ryka vill jag lova men det tycker jag faktiskt att jag är värd:) Om det inte blir Göteborg så blir det Stockholm. Pappa vann två tur och retur flygbiljetter dit och gav dom till mamma och mig:)

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen.
Puss♥


såhär brun hade jag velat vara nu;)


Taco

2010-03-08 17:14:16     Love for food    [ 4 kommentarer ]


Nu ska jag och mamma äta tacopaj, MUMS!
Dessutom får jag fjärilar i magen av det härliga vårvädret:)
Puss♥

Lovely♥

2010-03-08 09:41:21     Fashionlover    [ 6 kommentarer ]


Godmorgon!
Hjälp vad veckorna går fort! Det är redan vecka 10 vilket betyder att det blir ljusare och ljusare ute och snart är det sommarlov:) Alla dessa vårkänslor ger mig fjärilar i magen och igår låg jag ute och solade i jacuzzin. En kort stund blundade jag och låtasades vara utomlands, haha^^

Igår kikade jag in på Bikboks hemsida och hittade alla dessa plagg ovan. Så himla fina och den blommiga korsetten är min personliga favorit♥

Hoppas ni alla får en bra start på vecka tio!
Puss♥

Sushi

2010-03-07 17:02:14     Love for food    [ 0 kommentarer ]


Sushi är mångas favoriträtt men jag har smakat det en gång och höll bokstavligt på att spy. Skulle testa så tog bara fyra bitar men servitören ville vara snäll och gav mig en till. Jag började med det gröna och trodde detta var guacamole så tog ungefär en tesked. Tyvärr var det något helt annat som jag oförskämt fick spotta ut i servetten, haha stackarn stod där när jag gick och lämnade kvar alla bitar utom en:P Kanske tog jag fel bitar? Har ni nån gång ätit sushi och vilke är isåfall er favorit?

Puss♥

♥ G U L L E S A K E R ♥

2010-03-07 15:31:37     Allmänt    [ 4 kommentarer ]


Love it!
Ja, en stor orsak till att jag trivs i mitt rum är mina små "gullesaker". Haha, jag har samlat på mig en hel del under åren;) Jag vet inte vad det är men jag dras helt enkelt till gulliga saker och älskar rosa:) Dessutom kostar ju varje grej ganska lite så då tänker jag alltid " Jo, det går bra att köpa denna för den är ju så billig". Smart till en början kanske men i längden blir det lite dyrt:P Nu ska jag nog lugna mig ett tag innan jag köper nya saker för annars kan jag inte hålla reda på allt:P

Ha en fortsatt trevlig söndag och njut av att det fortfarande är helg!
Puss

Love clothes♥

2010-03-07 12:43:15     Fashionlover    [ 5 kommentarer ]


Vasaloppet är klart och söndagsmiddagen ligger i magen, MUMS!
Mamma hade gjort världens godaste kycklinggratäng som jag älskade när jag var yngre. Ris, kokos, kyckling, krämig sås smakade mumsmums;)

Vad glad jag blev nu när jag kikade in här på bloggen. Lydia som förövrigt har en toppenblogg har länkat till mig för att hon tycker jag gör fina collage, TACK♥ Och med det sagt kommer ett till som ni ser^^

Puss♥

Inredning♥

2010-03-07 08:27:49     Allmänt    [ 1 kommentarer ]


Morning!
Jag sitter och småtittar lite på Vasaloppet med mamma och pappa och njuter av att det är helg. Haha, ont i svanskotan har jag också för jag halkade igår när jag skulle sätta mig i bilen. Måste sett riktigt kul ut då jag gled under bilen och det enda som stack ut var huvudet, haha^^

Jag har tänkt lite på att jag alltid älskat inredning och sakerna på collaget ovan skulle jag mer än gärna vilja ha. Vi har redan de rosa tallrikarna och snäckskålarna från mateus och jag älskar dom verkligen. Det blir så mycket roligare att äta när det är fint upplagt tycker jag;)

Åter till Vasaloppet!
Puss♥

T O P S H O P ♥

2010-03-06 15:04:21     Allmänt    [ 9 kommentarer ]

Katalan♥

2010-03-06 14:28:35     Allmänt    [ 1 kommentarer ]



MUMS!
Nu har jag fikat en supergod katalan och fotat denna underbara blomma:) Jag vet faktiskt inte hur många bilder jag har på rosa bilder nu men det spelar ingen roll för de är så roliga att fota:) Annars känner jag mig förkyld och går runt här hemma och snorar och nyser vilket är mindre kul men jag ska inte klaga, än så länge har jag inte feber så det får jag vara glad för^^

Puss♥

Hair♥

2010-03-06 12:06:34     Allmänt    [ 2 kommentarer ]


Flätor och knut i nacken är hårets trender nu i vår och det passar mig bra som älskar flätar. Inbakad, utbakad, två eller en spelar ingen roll för mig men att ha håret så som på bild nummer ett är riktigt fint tycker jag:D

Nu ska jag hänga med mamma och pappa och gå en liten promenix vid Vättern.
Puss♥

Alice in wonderland

2010-03-06 08:18:02     Allmänt    [ 1 kommentarer ]


God morgon!
Jag är redan vaken och kan inte sova så jag ligger här med datorn i sängen^^ Gårdagen var jättekul med mycket skratt och filmen var också toppen, en riktigt mysig sagofilm helt enkelt;) Frös gjorde jag också i mina converse men det är faktiskt vår så då ska man inte gå i vinterskor, haha^^

Ha en toppenlördag!
Puss

Big smile on my lips

2010-03-05 16:10:25     Allmänt    [ 1 kommentarer ]


Big smile on my lips!
Ja, ikväll blir en toppen kväll med bio med Lina:) Ska bli så mysigt att se Alice i underlandet och jag hoppas denna dagen inte fortsätter i förmiddagens tecken;) Mirre raderade vårt resultat på labben och direkt därefter kraschade jag ett glad ättiksprit på mina fötter. Haha, blev till att sitta med hårtorken och torka mina converse resten av lektionen, lyckat^^

Spanskaprovet kändes bra och nu väntar 10 dagars ledigt från skolan, me like:)
Hoppas ni får en toppenkväll alla glada!
Puss♥

I love shoes♥

2010-03-05 06:49:29     Fashionlover    [ 6 kommentarer ]


Snälla, ge mig dessa NU;)
Jag älskar verkligen skor för de kan lysa upp en hel outfit tycker jag:)

Jaja, nu ska jag till skolan och ha spanskaprov.
Wish me luck!
Puss♥

Gb´s glasskarta år 1967

2010-03-04 18:28:19     Tips & inspiration    [ 7 kommentarer ]

MUMS!
Ja, nu har jag testat en av de nya gbglassarna för i år som min söta mamma kom hem med idag:) Den hette crazy gum och var riktigt god^^ Gick faktiskt in och kollade på gb´s hemsida och hittade glasskartan för år 1967, haha. Jag tycker att de glassarna som finns nu verkar myckt godare men kan inte låta bli att undra hur den omtalade puckstången smakar^^

Puss♥

Underwear as outwear ♥

2010-03-04 13:41:39     Allmänt    [ 10 kommentarer ]


Att använda underkläder som valiga kläder är tydligen riktigt inne i vår och jag gillar trenden starkt. Någon av dessa ska jag beställa hem när de kommer in i lager igen, synd bara att minsta storleken tar slut först så man måste vara riktigt snabb. Alla ovan är från topshop och skulle jag haft råd skulle jag nog köpt alla. Tänk under en tunn vit overzisedtröja, me like very munch^^

V E C K O R E V Y N ♥

2010-03-04 12:13:52     Tips & inspiration    [ 1 kommentarer ]



Lyx på hög nivå!
Ja, det är det verkligen med en splitter ny veckorevyn i handen. Den kom på posten igår när mamma precis köpt en S O L O till mig så nu sitter jag här med två tidningar, haha^^ I båda visas iallafall vårskor och även på skorna ska det vara blommor i år, me like! Kilklackar ska det också vara och på H&M finns ett par jättefina vet jag. Billiga är de också och det är bra för jag gillar att köpa många par skor:)

Åhlens♥

2010-03-04 07:55:46     Allmänt    [ 10 kommentarer ]

Varför måste allt på Åhlens vara så fint, pengarna räcker ju inte till^^ Muffinsformarna några inlägg längre ner köpte jag också där. Haha, minns den dagen när jag köpte dom ganska väl. Jag kom in på Åhlens och när jag såg alla blommiga saker sprang jag i princip runt och plockade åt mig sak för sak. Det måste sett lite kul ut när lilla jag stod där med famnen full av en massa saker. Som tur var kom mamma just när jag var nära att tappa allt. Det roliga var att jag ville ha allt men klokt sa jag till mig själv att det vore dumt att köpa så mycket. Detta gör jag nästan varje gång jag ska shoppa. Kvar blev ett muffinsformpaket och resten la jag i en bunt inne i ett hörn bland alla kastruller för jag orkade inte gå och lägga tillbaka allt. Jaja, så går det när lilla jag ska shoppa^^

Puss♥

Foto

2010-03-04 07:40:06     Foto    [ 2 kommentarer ]



Jisses, vad kul det är att fotografera. Denna översta bilden är från en liten vinterfotorunda och behöver jag ens säga att det var en aning kallt med pälsjacka, haha^^ Jag älskar verkligen att fota och sedan redigera. Just därför är vår och sommar mina fovoritmånader för då finns det så mycket mer att fota än på vinter och höst enligt mig. Visst, snön är väl vacker men är inte blommor vackrare?!

Jag blev riktigt glad i morse av att så många nya hittat hit till min lilla blogg, hoppas ni stannar. Har ni önskemål på vad jag ska skriva mer om så är det bara att hojjta till:D

Puss



Mozzarella♥

2010-03-03 17:33:07     Love for food    [ 14 kommentarer ]


Mums!
Idag ville jag överraska mamma med middag och på menyn stod mozzarellalasagne. Det blev riktigt gott och mamma blev riktigt glad. Om man kollar riktigt noga på bilden ser man mina hjärttomater. Jag tycker det är mycket roligare att äta när det är fint så istället för att skära tomaten vanligt så skär jag den i små hjärtan, haha^^

När mamma kom hem idag hade hon med sig en stor påse med kläder från Olga´s. Hon hade köpt en klänning och en kofta till sig själv som båda var jättefina. Hon tyckte nästan dem var för fina men det tyckte inte jag, superfin blev hon:)

Nu ska jag dricka té.
Puss  

Styla din egen modell

2010-03-03 16:14:17     Fashionlover    [ 7 kommentarer ]

Haha, vad kul! På JC´s nya hemsida kan man styla sig egen modell. Jag lekte lite och fick ihop denna outfiten. Skinnjackan har jag redan så då återstår bara jeansen, toppen och pumpsen;)

Jag älskade JC när jag var liten men tyckte inte alls de hade fina kläder i högstadiet. Nu verkar det dock som om de har börjat få in fina kläder igen för jag har köpt ganska mycket där på sistone. Barnavdelningen och ungdom/vuxen avdelningen är nu en och samma fast med lite lägre storlekar. Kul iallafall med ytterligare en favvoaffär;)

Puss

H U V U D V Ä R K

2010-03-03 08:54:11     Fashionlover    [ 9 kommentarer ]


God morgon!
Jag har haft en sömnlösnatt med en hemsk huvudvärk, usch! Ont i halsen har jag också så jag stannade hemma från skolan idag. Jag ska ta denna dagen till vila, tvtittande, te och om jag orkar så ska jag även städa lite i mitt rum. Collaget ovan var jag säker på att jag redan hade visat men jag tror jag glömde det så jag visardet nu istället. Det gör iallafall mig glad och just nu håller jag på med ett nytt, love it!

En serie som jag följer på nätet och har gjort i flera år ska tydligen sluta visas. Inte för att den är slut utan för att killen som lägger upp klippen inte får göra det längre. Det dumma är att det är så spännande just nu:(

Nu ska jag göra klart collaget men ni får ha en fin onsdag:)
Puss 

HM♥

2010-03-02 19:15:35     Allmänt    [ 4 kommentarer ]


Ibland kan det bli för mycket av det goda men till enfärgat tycker jag att dessa plagg är jättefina. Dock skulle jag inte använda dem samtidigt för det skulle nog sett en aning roligt ut;) Nu har jag iallafall tagit ett bad i jacuzzin för det ska tydligen vara bra om man känner sig förkyld säger pappa. Har haft ont i halsen hela veckan och känner mig lite tung i kroppen men än så länge är det inte så farligt så jag ska nog klara mig. Förövrigt längtar jag väldigt, väldigt superdundermycket efter min älskade storebror. Snälla Jeppe, kom hem;)

Ha en fin tisdagskväll!
Puss♥

Love life

2010-03-02 16:17:01     A lot on my mind    [ 1 kommentarer ]

Supersött armband från bracy

Hej alla söta♥
Egentligen borde jag sitta och plugga spanska nu som en dåre men jag har ingen ork kvar. Matte, kemi, engelska, spanska och sen svenska är alla energitagare så nu sitter jag här istället:P Att jag har ont i hals och huvud gör inte saken bättre men nu ska jag inte vara allt för negativ. Jag tänkte faktiskt på en sak igår. När man vaknar kan man välja att se allt från den negativa sidan och få en hemsk dag eller så kan man konsentrera sig på alla positiva saker och vipps så kan dagen helt plötsligt bli en toppendag. Ja, så glöm de första meningarna jag skrev och läs istället att jag är glad och nöjd med matteprovet, på fredag ska jag träffa Lina, mamma hade köpt en söt present till mig och jag sitter nu i mitt underbara, trygga hem. Det där lät klart mycket bättre och nu när jag tänker efter har faktiskt denna dagen varit jätterolig:D

Puss♥

Music

2010-03-01 17:07:10     Allmänt    [ 1 kommentarer ]

Andreas Wijk som bloggar på veckorevyn sjunger riktigt bra:) Hoppas han kommer ut med en egen låt snart:D

Macarons♥

2010-03-01 16:50:09     Love for food    [ 1 kommentarer ]

Äntligen hemma från skolan!
Idag var det Verkligen en lång dag med TVÅ fysiklektioner men ändå har den integ Varit så tråkig. Haha, dagens höjdpunkt var När Bella somnade på Kemin ^ ^ Det gav iallafall mig ett glatt skratt;) Nu ska jag bara ta det lugnt och sitta inne med en filt och en kopp té för vem har egentligen Lust att gå ut i snöslask, och detta ska kallas vår?!

Många gånger har jag funderat på Att göra Macarons Men det har aldrig Blivit av. Det ser gott ut och de är små och söta. Dessutom hittade jag ettr ecept på Bakfias blogg med Macarons med vitchoklad, det gillar jag;)

Puss ♥