Robin Söderling

2010-06-30 16:26:48     Allmänt    [ 3 kommentarer ]



Hejja Söderling!
Nu sitter jag med en riktigt mumsig fika i magen och kollar på Wimbeldon. Robin Söderling möter Rafael Nadal och Nadal har alltid varit min favorit men jag måste väl hejja på Söderling för att stödja mitt eget land, hihi^^ Just nu leder han men vi får ser hur det går;)

Morgonpromenad

2010-06-30 09:25:01     Allmänt    [ 1 kommentarer ]


Gäsp!
Jag vaknade för tre timmar sen men låg kvar ett tag innan jag gick upp och åt frukost. Efter en mysig stund i solen med god frukost, gott sällskap och skön värme mulnade det igen så jag och mamma åkte till Hallby. Där gick jag elljusspåret och mamma sprang. Det är faktiskt helt underbart att gå i skogen på morgonen när gräset är lite fuktigt och solen skiner genom träden.

Hoppas ni får en fin dag!

There is only one word for this

2010-06-29 17:07:25     Allmänt    [ 2 kommentarer ]

L Ä N G T A N !

One more slice

2010-06-29 14:21:35     Love for food    [ 1 kommentarer ]


Åh, vad jag är sugen på att köpa Leilas nya bok. Allt i den verkar vara så gott och jag har bara hört bra saker om den. Om jag ska vara helt ärlig vill jag köpa hennes första bok också, a piece of cake, men det kanske blir lite mycket med både två. Jag gick in och kollade på recept.nu för att se om recepten i böckerna fanns där och det verkar som en del gör det men inte alla^^ Detta tål att tänkas på;)

I love berries♥

2010-06-29 11:41:02     Allmänt    [ 1 kommentarer ]



En sak som jag älskar med sommaren är alla färska bär. Har man dem inte i trädgården går det köpa nästan vart som helst, fast det är lite dyrt^^ Som tur är har vi odlat mycket bär i år och jag ville ha många smultronplantor. Hade bestämt mig för att köpa tio stycken men det tyckte mamma var lite väl mycket så fyra fick räcka;) Nu väntar jag bara på att de ska bli mogna så att jag kan äta upp dem.

Om jag skulle få välja bara en sort av alla bär väljer jag nog jordgubbar.....eller smultron. Smultron är lite mer lockande bara för att det finns så få men jordgubbar är ju bara för goda. Okej, nu ska jag bestämma mig...det får bli smultron^^ Vilket är ert favoritbär?


It´s a new day

2010-06-29 08:32:03     Allmänt    [ 0 kommentarer ]


God morgon!
Jag vaknade halv sju idag och var jättepigg men när jag kollade på klockan försvann den känslan ganska fort. Tyvärr kunde jag inte somna om så jag gick upp halv åtta och gjorde iordning en supergod frukost med rice krispies, jordgubbsyoghurt och russin♥ Jag älskar verkligen russin och russinleken när man var liten var en favvo. Är det någon av er som lekte den?

Sen måste jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering igår men jag var på körkortskurs. Det var så sjukt tråkigt och jag var inte långt ifrån att somna den sista timman. MEN nu får jag börja övningsköra på riktigt:)

Vad ska ni hitta på idag? 

L A N T L I G T

2010-06-28 13:57:40     Tips & inspiration    [ 0 kommentarer ]


Ibland kan jag tycka att lantlig inredning är riktigt fint. Jag kanske inte skulle välja att ha alla prylar i denna stil men en och annan gör att rummet blir lite romantiskt. Om man dessutom väljer pastellfärger får hela rummet ett ljus tycker jag:) Dessa bilder ovan hittade jag på en hemsida som jag redan glömt bort namnet på och hittar den gör jag inte så jag får helt enkelt nöja mig med att kolla på bilderna^^

Plättlätt lunch

2010-06-28 12:35:36     Love for food    [ 0 kommentarer ]



Mums!
Efter en promenad med mamma till stan för att leta babykläder till min lillkusin stekta jag mig plättar till lunch och det är alltid lika gott. Jag åt dem med jordgubbssylt och svenska jordgubbar, yum! Påtal om babykläder, är det bara jag som tycker det är så roligt att köpa och kolla på. Ljusrosa spetstrosor, bodys, små söta skor, det finns så mycket att välja på och jag ska tänka ut något riktigt fint nu när jag har chansen. Hittade inget jättefint på h&m men jag ger inte upp^^

Vad hittar ni på denna soliga måndag?

It´s hot hot hot

2010-06-27 15:10:57     Love for food    [ 5 kommentarer ]


Phuu, vad varmt och skönt det är i solen!
Jag var tvungen att gå in en sväng och nu ska jag sätta mig här och svalka mig med en magnum white mini, favvoglassen! Efter det ska jag, mamma och pappa ta cyklarna till Stadsparken där jag ska utmana dem på en minigolf. Jag kommer garanterat inte att vinna men försöka kan jag ju alltid^^

Vad har ni hittat på denna söndagen?

It´s easy to love something so beautiful

2010-06-27 12:23:53     Allmänt    [ 2 kommentarer ]

Det är svensk sommar ute, love!
Jag har legat och solat hela morgonen plus att jag tog en liten promenad och lyssnade på musik efterr frukosten. Små saker som dessa blir så härliga när vädret är fint så jag hoppas verkligen att det håller i sig. Om en timme blir det söndagsmiddag ute i solen i form av färskpotatis med dill och fisk med någon god röra över, yummi!

Haha, jag och bror låg ute nu i solen och lyssnade på massa låtar som man kan tänkas ha när man spinger ut på studenten. Tänk att det är mindre än ett år kvar tills lilla jag är i det läget, då ska det firas!

Puss♥

In my closet

2010-06-27 09:46:27     Fashionlover    [ 2 kommentarer ]


Morsning!
Jag kunde inte somna igår så jag låg faktiskt och tänkte på vad jag kunde blogga om och kom på att jag kunde visa er några favvoplagg ur min garderob. Byxdressen längst ner är från cubus och den älskar jag just nu. Den är ganska urringad och ganska slapp så under den brukar jag ha min fina bustier från topshop. Den blommiga koftan är från hm och jag har faktiskt bara använt den några gånger men den är riktigt fin. Klänningen längst upp har en lång historia om hur jag fick tag på den men nu är den iallafall min. Tyvärr är den för stor men mamma har sytt in den så den passar lite bättre nu^^ Jag kommer ihåg så väl när ett stort paket kom på posten och i paketet låg min älskade klänning, haha^^  

Burger a la Göran

2010-06-26 18:49:35     Love for food    [ 2 kommentarer ]


Tredje och sista  matinlägget för idag, haha^^
Var bara tvungen att visa upp pappas supergoda hamburgare som smälter i munnen. Det var riktigt skönt att äta grillat ute för första gången i år och det kommer göras om många gånger om jag känner min kära far rätt;)

I N S P I R A T I O N

2010-06-26 16:59:41     Love for food    [ 1 kommentarer ]


I förrgår blev det mycket modetips i här i min lilla blogg och idag blev det  mycket matbilder. Sanningen är den att jag varit lite uttråkad idag så jag har ägnat mig åt att kolla på Söderling, badat, solat och gjort collage. Det gör jag nästan alltid när jag inte har nått att göra för det är kul att bli inspirerad från alla möjliga olika håll. Jag klickade in mig på Elle´s mat och vin sida och hittade alla dessa superfina matbilder. Den som fick lov att äta dessa måste fått äta bådde med munnen och ögonen^^

Nehepp, nu ska jag gå upp och se och jag kan hjälpa till med något här i huset^^ 

Kroatorpet

2010-06-26 15:22:17     Allmänt    [ 0 kommentarer ]

Wihoo!
Årets första dopp är taget och det var kallt och kort^^ Vi hade inget att göra och varma var vi så det blev helt enkelt att åka bort till vår lilla sjö och slänga sig i:)

I förmiddags gjorde jag däremot något helt annat. Jag, mamma och pappa åkte nämligen till kroatorpet för att äta deras supergoda våfflor. Det är verkligen jättemysigt där och ganska lagom gammeldags^^

Puss

Midsommar

2010-06-25 09:56:14     Fashionlover    [ 2 kommentarer ]


Glad midsommar!
Jag sitter i min mjuka soffa och småkollar lite på TV medans jag funderar på varför det alltid regnar på midsommar, är det inte lite konstigt egentligen? Kanske kommer denna midsommarafton bli regnfri, man vet ju aldrig^^ Denna outfiten ovan tycker jag är somrig och fin så har ni inte bestämt vad ni vill ha på er kan ni ju alltid inspireras;)

Nu ska jag fortsätta njuta av denna morgon!
Puss

Overdrive

2010-06-24 18:57:00     Fashionlover    [ 1 kommentarer ]


Det blev två shoppingtips idag men jag var bara tvungen att tipsa om denna sjukt fina tröja från glitzy. Tyvärr verkar den bara finnas i en storlek men sjukt snygg var den iallafall:)

Annars har jag fastnat för Olas nya låt Overdrive som säkert kommer bli en riktig sommarplåga, inte mig emot!

A l e x a

2010-06-24 15:10:11     Allmänt    [ 0 kommentarer ]

Wooh, I´m in love with this bag!
Förra veckan när jag skulle åka buss till farmor gick min favoritväska sönder och den går inte laga. Jag har redan köpt en ny med nitar på men jag hade velat ha en brun väska också. Jag kikade in på Natalies blogg och såg att hon hade köpt denna fina. Jag tror den är ganska dyr med den är ju bara för underbar^^

Every morning can be a start of something new

2010-06-24 09:17:38     Allmänt    [ 2 kommentarer ]

bild: weheartit

Good Morning!
Jag har precis ätit frukost och nu funderar jag på vad jag ska hitta på idag. Det är fint väder utee så jag kanske hoppar i bikinin och lägger mig och solar lite på balkongen.

Igår beställde jag hem den fina vita tröjan från topshop, jag kunde bara inte hålla mig. Det tog sin lilla tid för bankkorten strulade lite men tillslut funkaade det så nu kommer jag snart ha en varm tröja hemma hos mig. Jag hade hoppats på att hitta en i Barcelona för de hade en massa Zara och HM butiker men självklart hade de bara tunna saker^^

Nee, hoppa i bikinin var det!
Puss

Crunchy granola

2010-06-23 16:19:34     Love for food    [ 1 kommentarer ]


En av alla saker som var helt underbara med kryssningen var maten. Man kunde gå och välja och vraka ur en himmelsk frukostbuffé men jag blev imponerad av deras frukost a la carte så jag valde ur den alla dagarna istället^^ Något jag fastnade för och åt två av dagarna till frukost var denna himelska Crunchy granola. Tänk er ett lager frukt sedan en himmelsk yoghurt toppad med crunchy granola med kanel och så var min lilla mage i himmelriket;) Jag letade runt lite på nätet och hittade ett recept som liknade detta men det kan nog inte bli riktigt lika gott;)

Ingredienser
6 dl havregryn
2 dl kokosflingor
1 dl solrosfrön
1 dl nötter
1 dl mandel
2 msk kanel
100 g smör

Gör såhär
1. Blanda havregryn, solrosfrön och kokosflingor i en bunke.
2. Hacka nötterna och madeln, häll i dem. Strö kanel över.
3.Smält smöret och rör i sirapen, ringla detta över havregrynsblandningen.
4.Bred ut på e plåt klädd med bakplåtspapper.
5. Ställ in längst ner i ugnen i 165 grader i 30 minuter.
6. Tag ut och låt svalna innan du fyller en burk med din egna musli:)
2 dl sirap

Superfin tröja

2010-06-23 09:48:37     Fashionlover    [ 0 kommentarer ]

God morgon!
Här sitter en lite småtrött tjej men jag vaknar nog till snart för jag har sovit 11 timmar inatt. Jag har precis ätit en riktigt god frukost och funderar på om jag ska ta mig en liten runda ner till stan. Måste verkligen hitta en lite varmare tröja och fastnade för den på bilden ovan. Det dumma är bara att jagdå måste beställa via nätet och det kan ju bli lite fel ibland. Förra gången när jag beställde min bustier gick allt bra men frågan är om jag ska våga igen^^

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för dagen!
Puss

Kryssningen

2010-06-22 14:03:20     Allmänt    [ 1 kommentarer ]
Hej alla fina♥
Nu är jah hemma igen från en underbar kryssning som jag kommer minnas för resten av mitt liv. Jag har blivit behandlad som en liten prinsessa och kunnat peka i princip på allt jag vill ha^^ Hela resan började i onsdags då vi tog bilen till Köpenhamn. Därifrån tog vi ett flyg till Barcelona. Väl framme i Barcelona gick vi på La rambla som är en gata mitt inne i staden. Dagen därpå hoppade vi på kryssningsfartyget och där började det stora äventyret. Salen där man åt var verkligen Titanickänsla. Man fick stolen utdragen och maten var gudomlig<3

Här står jag utanför nån affär första dagen i Barcelona:)

Första kvällen på båten och jag är lite smått imponerad av utsikten.


Mumsig frukost:)

Detta var bara några av alla 180 bilderna så ni kommer få se fler:)
Puss



Jordgubbar

2010-06-15 12:27:10     Allmänt    [ 1 kommentarer ]


Phuu! Äntligen är det mesta till kryssningen packat..tror jag. Shorts, kjol, klänningar, bikinis, blusar, linnen, badrock, pyjamas....you name it! Som tur är har jag skrivit en liten packningslista så förhoppningsvis så glömmer jag inget;)

Dessa jordgubbar köpte mamma med sig hem idag efter vår lilla runda på stan. Såå söt kartong tycker jag och de kändes verkligen äkta svenska. Supersmå var de också och såg nästan ut som smulgubbar. Om jag ska få några måste jag nästan alltid gömma undan några för efter att min kära bror varit i kylen lär de nog vara slut...haha nästan iallafall^^

Har ni en bra tisdag?
Puss

I find it hard to read

2010-06-14 18:52:40     Allmänt    [ 3 kommentarer ]


Finally!
I hopp om att tycka det är roligt köpte jag mig pocketvarianten av första twilight boken och tänkte "Alla tycker den är bra" och "Jag älskar filmen". Så jag började läsa den i lördags morse och nu har jag läst ut den.....nja riktigt så enkelt var det inte^^ I början var den så himla lik filmen och det känns som att jag vet ALLT som ska hända men alla säger att man får reda på så mycket mer i boken. Det återstår helt enkelt att se om jag orkar ta tag i det igen och ge den en äkta chans och inte bara de 20 första sidorna. Har ni läst den? Tycker ni den skiljer sig mycket från filmen?

Puss

Royal cruise caribbean

2010-06-14 09:55:51     Allmänt    [ 5 kommentarer ]

Bilder från dit vi ska kryssa:)

God morgon!
Många sover nog fortfarande men jag själv har varit uppe i två timmar:) Om en liten stund ska jag och Lina gå en liten promenix med hennes fina hund Aston och efter det måste jag hem och kolla lite om något fattas till kryssningen. Hittills vet jag att jag måste köpa ett par strandshorts och ett par skor om jag inte behåller mina gladiatorskor. Jag kanske inte har sagt det men på onsdag bär det av till Barcelona där vi ska hoppa på en båt och kryssa till Toulon och Ibiza..L Ä N G T A R!

Hoppas ni får en fin start på denna veckan^^
Puss♥

H A I R

2010-06-13 16:50:02     Allmänt    [ 5 kommentarer ]


Åh, vad fint!
Om det är något som jag kommer göra med mitt hår i sommar så är det att fläta en lite slarvig sned fläta...såå enkelt! Tänk solblekt strandhår lite slarvigt sådär, kan det bli mycket finare^^

När jag var liten ville jag aldrig att någon skulle sätta upp mitt hår. Mamma gjorde superfina flätor på mig men jag tog alltid ner dem. Varför? Fråga mig inte men kanske tyckte jag att det var obekvämt. Nu däremot älskar jag att sätta upp håret på olika sätt och att få det fixat av andra^^

Nu ska jag fundera lite över packningen till kryssningen:)

A picture sais more than 1000 words

2010-06-13 14:14:45     Foto    [ 1 kommentarer ]


weheartit.com


Cover my finger

2010-06-12 08:54:39     Allmänt    [ 6 kommentarer ]


Nu tror jag att jag är lite småkär i dessa ringar faktiskt. Om det inte hade varit för frakten och att de kostar ganska mycket hade jag beställt allihop, garanterat^^

Om drygt en timme ska jag åka med mamma och pappa en sväng til stan och sen är det bara att vänta till Jeppe kommer hem. Det ska bli så kul och i eftermiddag kommer mammas och pappas bästa kompisar och deras barn hit och då ska pappa grilla sina underbara hamburgare....namnam!!

Nu måste jag hoppa in i duschen och tvätta håret^^

Shopaholic

2010-06-11 08:52:18     Fashionlover    [ 0 kommentarer ]


Hellu:)
Jag kom på att jag glömt visa vad jag köpt den senaste veckan. Byxdressen älskar jag och jag köpte den på cubus när jag och Lina var i Göteborg. Hittade en till som var jättefin men tyvärr köpte jag den inte så nu ångrar jag mig. Tur då att bror är kvar i Göteborg men att han kommer hem imon. Om jag har tur kanske han hinner köpa den åt mig^^ Ringen köpte jag på Glitter och glasögonen med små blommor på köpte jag på topshop. Skorna hittade jag här hemma i jönköping och det fick bli ett par 34:or;)

Idag ska jag träffa Mirre vid elva och sen ska jag och mamma åka och fredagshandla och uträttta lite andra ärenden:)
Puss♥

B L O G G A R

2010-06-10 13:32:14     Tips & inspiration    [ 5 kommentarer ]


Denna bloggen är nog min favoritblogg tror jag. Hon blandar så mycket och skriver om sitt liv, mode, recept, photoshop, skönhet och så mycket mer. Jag har följt denna bloggen i kanske två år,eller inte just denna för innan hade hon enn annan^^,och gillar den riktigt mycket!



Kalasgott är också en blogg jag gillar då hon bakar och lagar mat och allt blir så fint. Jag gillar att göra fina saker och denna tjejen är ung men riktigt duktig på det hon gör. Känns lite som Leila Lindholm fast lite yngre^^



Thisisjulia är en blogg och tjejen som skriver bloggen har riktigt fin stil tycker jag! Hon skriver  om sitt liv, mode och lite annat och man har fått se liite bilder på hennes rum som verkar vara jättefint:)

Detta var bara tre av alla bloggar jag läser och tro mig jag läser många^^
Om ni vill veta fler är det bara att hojjta till;)

Sommarläsning

2010-06-10 10:20:20     Tips & inspiration    [ 2 kommentarer ]



Morsning korsning^^
Jag funderar lite över detta med böcker. Kanske borde jag ta och låna några nu när det är sommarlov och allt. Passar perfekt när man känner sig lite hängig eller är uttråkad. Om jag ska ta och låna någon eller några böcker blir det nog Twilight, Elsas mode eller Egoboost av blondinbella. Det dumma är att alla dessa tre böcker är ganska långa och jag tröttnar så himla lätt...det kanse inte blir någon sommarläsning för mig iallafall^^


B L U E

2010-06-09 10:00:33     Fashionlover    [ 0 kommentarer ]


God morgon!
Idag verkar det vara liite bättre väder och på fredag ska det bli 24 grader varmt. Det passar perfekt för då kommer Jeppe hem från New York. Sen är det bara nån dag kvar och sen åker jag och familjen på kryssning. Det ska bli så kul och det finns så mycket att göra på fartyget:)

Nu orkar jag inte skriva mer^^
Puss♥

K A L A S F O R M

2010-06-08 09:56:37     Love for food    [ 0 kommentarer ]


Nu till sommaren vill man ju ha nått gott till fikat ute i solen. Då tycker jag det är mycket godare att äta om det är bakat i fina formar. Dessa ovan är från kalasform och går att köpa på IEMS. Jag köpte ett par muffinsformar för två veckor sedan och det är lite kul att man alltid får med ett recept på baksisdan. Jag fick med ett supersmarright recept på morotsmuffins som blir lite kladdigt och smakar morotskaka^^

Funfunfun

2010-06-07 16:23:21     Allmänt    [ 1 kommentarer ]



Hej hopp!
Jag är trött och vädret är inte alls kul men det gör inte så mycket för jag har haft en så himla rolig helg i Göteborg med Lina♥. I fredags tog vi bussen till den fina staden och när vi kom fram gick(eller sprang) vi på liseberg;) Vi åkte allt och åt supersmarriga våfflor på ett litet mysigt café. Vädret var helt underbart så vi var ju tvugna att åka flumeride. Som vanligt ville jag inte bli blöt så Lina fick täcka mig med sin skjorta^^
På lördagen gick vi på stan och jag hittade en blommig byxdress, ett par solglasögon från topshop och en supersnygg ring:)

Nu ska jag se om det finns nått bra på TV.
Puss


Göteborg

2010-06-03 16:45:17     Fashionlover    [ 0 kommentarer ]


Yihoo!
Kemiprovet är avklarat och imon åker jag och Lina♥ till Göteboooorg:) Vi ska gå på liseberg, shoppa och sova i brors lägenhet, kan det bli bättre?!

Annars är loovely väder och kläderna ärhelt underbara:D
Nu ska jag hoppa i baljan!
Puss